Kontakta oss

Om oss & kontakt

Telefon: 0240-80900
Epost: info@borrenergi.se
Adress: Hyttsvedsvägen 1, 771 94 Ludvika

Eller använd formuläret nedan:

  För att minska spam från detta formulär ber vi dig att svara på:

  * (obligatorisk)

   

   

  Niklas, Magnus, Emil - Kontakta oss - Vi är specialister på brunnsborrning, hammarborrning, energiborrning och horisontellborrning.
  Niklas, Emil och Magnus.

  Emil Löv Ägare och grundare av Dala Borrenergi AB

  Emil Löv

  VD/ägare
  emil@borrenergi.se
  076-770 00 18

   

  Emil driver vår verksamhet med en stark tro på att både medarbetare och kunder ska ha det bästa. Hans passion och engagemang för affären märks tydligt i hur han prioriterar kundnöjdhet och medarbetarnas välbefinnande, och präglar hela företagskulturen.
  Hans mångåriga erfarenhet av företagsledning bidrar till hans skicklighet i att driva oss framåt och säkerställa att vi kontinuerligt utvecklas och förbättras. Hans unika förmåga att kombinera teknisk expertis med affärsdrift har gjort det möjligt för honom att förverkliga sin vision och skapa det framgångsrika företag som vi är idag.

  Välkommen till oss!

  Niklas Wåhlander

  Områdesansvarig brunnsborrning/pumpar
  niklas@borrenergi.se
  070-951 21 77

   

  Med många års arbete i branschen bakom sig har Niklas en förståelse för både tekniska och personliga aspekter av värmepumpförsäljning.
  Niklas har en unik förmåga att förstå varje kund på en djup nivå, vilket gör att han kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just deras specifika behov perfekt. Dessutom kännetecknas hans arbetsstil av empati och engagemang, vilket innebär att kundens bästa alltid är i centrum för varje projekt han tar på sig.

  Ring och snacka brunnsborrning och pumpar!

  Niklas Wåhlander - Borrenergi

  Jonas Nämd

  Områdesansvarig kärnborrning
  0767700239

  Jonas har en gedigen erfarenhet av kärnborrning och kommer från Mora. Med hans omfattande kunskap och mångåriga erfarenhet har han en bred förståelse för branschen och kan genom sina tekniska färdigheter och praktiska tillämpningar maximera varje projekts potential.
  Jonas utmärker sig genom sin lugna uppställning under press, vilket är avgörande i de oförutsägbara utmaningar som kan uppstå i kärnborrning. Hans förmåga att bibehålla lugnet gör honom till en ovärderlig ledare och förebild.

  Välkommen in till oss!