Om oss & kontakt

Telefon: 0240-80900
E-post: info@borrenergi.se
Huvudkontor: Hyttsvedsvägen 1, 771 94 Ludvika


Morafilialen: Sollerövägen 86, 792 91 Mora


Ring, e-posta eller använd formuläret nedan:

  För att minska spam från detta formulär ber vi dig att svara på:

  * (obligatorisk)

   

   

  Niklas, Magnus, Emil - Kontakta oss - Vi är specialister på brunnsborrning, hammarborrning, energiborrning och horisontellborrning.
  Niklas, Emil och Magnus.

  Emil Löv Ägare och grundare av Dala Borrenergi AB

  Emil Löv

  VD/ägare
  emil@borrenergi.se
  076-770 00 18

   

  Emil driver vår verksamhet med en stark tro på att både medarbetare och kunder ska ha det bästa. Hans passion och engagemang för affären märks tydligt i hur han prioriterar kundnöjdhet och medarbetarnas välbefinnande, och präglar hela företagskulturen.
  Hans mångåriga erfarenhet av företagsledning bidrar till hans skicklighet i att driva oss framåt och säkerställa att vi kontinuerligt utvecklas och förbättras. Hans unika förmåga att kombinera teknisk expertis med affärsdrift har gjort det möjligt för honom att förverkliga sin vision och skapa det framgångsrika företag som vi är idag.

  Välkommen till oss!

  Niklas Wåhlander

  Försäljningsspecialist – Brunnsborrning och Pumpar
  niklas@borrenergi.se
  070-951 21 77

   

  Niklas Wåhlander står i frontlinjen för Borrenergis försäljningsteam, med en specialisering inom brunnsborrning och pumpsystem. Hans omfattande erfarenhet inom branschen ger honom en djupgående förståelse för de tekniska och praktiska aspekterna av våra produkter och tjänster.

  Niklas utmärker sig genom sin förmåga att bygga starka relationer med kunder. Han lyssnar aktivt och engagerar sig för att förstå varje kunds unika situation och behov. Denna insikt gör det möjligt för honom att skräddarsy lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar kundens förväntningar.

  Hans arbete kännetecknas av ett genuint engagemang och empati, vilket säkerställer att varje kundinteraktion är både personlig och produktiv. Niklas är inte bara en försäljare; han är en pålitlig rådgivare som ständigt strävar efter att ge värde och kvalitet i varje rekommendation.

  För en konsultation som sätter dina behov i fokus, kontakta Niklas idag.
  Låt honom guida dig till den optimala lösningen för just ditt hem eller företag.

  Niklas Wåhlander - Borrenergi

  Jonas Nämd, Borrenergi AB

  Jonas Nämd

  Arbetsledare/Projektchef – Brunns- och Kärnborrning
  0767700239

  Jonas, med sina rötter i Mora, har en lång och gedigen erfarenhet inom kärnborrning. Hans resa har lett honom till en nyckelroll som arbetsledare och projektchef för brunns- och kärnborrningsprojekt hos Borrenergi. Hans tekniska skicklighet och praktiska kunskaper har alltid varit grundstenar i hans förmåga att maximera effektiviteten och potentialen i varje projekt.

  I sin ledarroll kombinerar Jonas en djup förståelse för branschen med en naturlig förmåga att inspirera och leda sina team. Han är känd för sitt lugna och metodiska tillvägagångssätt även under pressade situationer, vilket gör honom till en stabil och pålitlig ledare. Hans förmåga att bibehålla lugnet och ge vägledning under utmanande projekt har etablerat honom som en värdefull mentor och förebild inom organisationen.

  Jonas engagemang för att ständigt förbättra och effektivisera arbetsprocesserna har inte bara lyft standarden på våra projekt utan även stärkt sammanhållningen inom teamet. Hans ledarskap präglas av en stark tro på att varje medarbetare har en viktig roll att spela, vilket skapar en kultur av ömsesidig respekt och samarbete.

   

  Välkommen in till oss!

   

   

  Övriga tekniker och personal

  Namn

  Fredric Dahlberg
  Jesper Jonsson
  Jimmy Hallblom
  Anton Olen
  Björn Berglin
  Jonas Eriksson
  Mattias Eriksson
  Ola Jansson
  Fredrik Kollenhag

  Roll   

  Ingrävning
  Borrtekniker
  Borrtekniker
  Värmepumpstekniker
  Värmepumpstekniker
  Borrtekniker / Verkstad
  Borrtekniker
  Borrtekniker
  Borrtekniker

  Arbetstelefon   

  076-8003743
  076-8003867
   
  070-2697337
  072-2270555
  076-8003726
  076-8002842
  076-8002936
  076-8003572